2023-1-TR01-KA171-HED-000167407 ve 2024-1-TR01-KA171-HED-000224249 projeleri sonuçlarını görmek için tıklayınız. 

ÖNEMLİ NOTLAR:

  1. Merkez müdürlüğümüz bütçenin daha etkin kullanılması amacıyla başvuru olmayan kontenjanları aynı bölge içerisinde yer alan diğer ülkelere aktararak değerlendirmiştir.
  2. İlgili sonuçlarda ASIL ve YEDEK olarak seçilen personelimiz, yerleştirildiği ülkeye gitmemeleri durumunda aynı bölge içerisinde olsa dahi ülke değişikliği yapılmayacaktır. Personelimizin yerleştirildiği kuruma hareketliliğini gerçekleştirmeleri beklenmektedir.
  3. Seçilen personellerimiz karşı kurumlara e-mail ile 9 Aralık 2025 tarihinde aday gösterilecektir. Personellerimizin karşı kurumdan kabul mektubu almadan herhangi bir masraf yapmamaları gerekmektedir. Ayrıca, aday gösterme işlemi tamamlandıktan sonra kabul mektubu alma süreçlerini seçilen personellerimizin üstlenmesi gerekmektedir.
  4. Seçilen tüm personelimiz için feragat etme tarihi 28 Şubat 2026’dır. Bu tarihten sonra feragat eden personelimizden bir sonraki KA171 giden personel ilanında -10 puan kesilecektir.
  5. Seçilen tüm personelimizin 21 Haziran 2026 tarihine kadar hareketliliklerini gerçekleştirmesi beklenmektedir. Kazanılan haklar bu tarihten sonra devredilmeyecektir.
  6. Bazı ülkeler yeşil pasaporta dahi vize uygulaması yapabilmektedir. Vize almak katılımcının sorumluluğundadır. Dış İşleri Bakanlığı’nın ilgili sayfası (https://www.mfa.gov.tr/turk-vatandaslarinin-tabi-oldugu-vize-uygulamalari.tr.mfa) gidiş tarihinden önce sürekli kontrol edilmelidir.
  7. ASIL olarak seçilen personelimize 9 Aralık 2025 tarihinde süreç hakkında e-mail ile bilgi verilecektir.
08 Aralık 2025, Pazartesi 293 kez görüntülendi