Türkiye Ulusal Ajansının 2022 yılında aldığı kararla, 01.01.2023 tarihinden sonra yapılacak tüm Learning Agreementler, EWP üzerinden Online Learning Agreement formatında, çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Learning Agreement’in kağıt versiyonu sadece karşı okulun EWP sürecine geçişinin tamamlanmadığı veya kendi formatında learning agreement istemesi durumlarında kabul edilecektir.

Yukarıdaki uyarıyı mutlaka okuyunuz!

Online Learning Agreement (OLA) Video Rehberine ulaşmak için tıklayınız.

Aşağıda yer alan Learning Agreement dosyalarının içerisinde sadece kendi hareketliliğiniz ile ilgili bölümleri doldurmanız gerekmektedir.

Öğrenim hareketliliği kağıt Learning Agrement belgesini indirmek için tıklayınız. (Microsoft Word yazılımı kullanılarak doldurulup, çıktı alınarak ıslak imza ile imzalanmalıdır.)

Staj hareketliliği kağıt Learning Agrement belgesini indirmek için  tıklayınız. (Microsoft Word yazılımı kullanılarak doldurulup, çıktı alınarak ıslak imza ile imzalanmalıdır.)

Learning Agreement ve During the Mobility belgelerini nasıl doldurmanız gerektiği ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız. (Bu rehber yakında güncellenecektir)

Learning Agrement belgesinden 4 adet düzenleyiniz ve 1 adet fakülte/bölüm  Erasmus koordinatörünüze teslim ediniz. Erasmus koordinatörleri için tıklayınız.

02 Ekim 2019, Çarşamba 6552 kez görüntülendi