Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkez (UİM) Müdürü Doç. Dr. Volkan YÜNCÜ, 22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında mevcut ortaklıkları güçlendirmek ve daha çok öğrenci ve personel hareketini desteklemek için Arnavutluk’taki Agricultural University of Tirana’yı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette; Agricultural University of Tirana üniversitesinin Rektörü Prof. Dr. Fatbardh SALLAKU ve Rektör Yardımcısı Prof. Asoc. Dr. Ilir KAPAJ ile görüşülerek, mevcut personel ve öğrenci değişim hareketlilikleri değerlendirilip gelecekteki hareketlilikler ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Üniversite ile gerçekleştirilen ziyarette de iki üniversite arasındaki mevcut ikili anlaşmaya veterinerlik bölümünün eklenerek genişletilmesi ve farklı alanlarda personel hareketliliği gerçekleştirilmesine olanak sağlandı. Böylece toplam anlaşma yapılan bölümler Biyoloji, İşletme, Ekonomi, Gıda Mühendisliği ve Veterinerlik olmak üzere beşe çıktı.

24 Temmuz 2024, Çarşamba 49 kez görüntülendi