Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasının ortak olduğu Erasmus+ Frigya Staj Konsorsiyumu protokolü 10 Ekim 2023 tarihinde düzenlenen törenle imzalandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin koordinatörlüğünde imzalanan Erasmus+ Frigya Staj Konsorsiyumuna; Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Murat Tanarslan, AKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Senem Güner, AKÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkez (UİM) Müdürü Doç. Dr. Volkan Yüncü, UİM’de görevli Öğr. Gör. Nilda Hocaoğlu ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Selman Hatipoğlu, ve paydaş kurum temsilcileri katıldı.

11 Ekim 2023, Çarşamba 100 kez görüntülendi