Merkez Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fatih SERTTAŞ tarafından, Yunanistan’ın başkenti Atina’da bulunan West Attica Üniversitesi’ne ziyarette bulunuldu. Üniversiteler arası ERASMUS değişim hareketliliği anlaşması yapmak üzere, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi ve Lisansüstü Eğitim Programı Başkanı Prof. Dr. George Pierrakos ve Uluslararası İlişkiler personeli Maria Apostolidou ile olumlu görüşmeler gerçekleştirildi.  Ayrıca Yunanistan’da pek çok yerde hizmet veren ünlü otel zinciri Brown Hotels genel müdürü Leonidas Tsagaris ile, üniversitemiz öğrencilerine Avrupa’da staj yeri bulmada avantaj sağlamak amacıyla, ERASMUS staj anlaşması yapmak üzere verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Karşılıklı iletişim bilgileri alınarak, sözleşmeler yapmak üzere mutabakata varıldı.

24 Temmuz 2023, Pazartesi 166 kez görüntülendi