Aşağıdaki duyurular 2022 – 2023 akademik yılı Bahar Dönemi Öğrenim ek ilanına başvuru yapacak öğrencileri ilgilendirmekte olup, dikkatle okunması gerekmektedir.

  1. Şu anda aktif olarak başvurusu devam eden 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus+ KA131 (Avrupa) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Ek İlanı’na başvuru yapacak İkinci Öğrenim öğrencileri, https://exchangeprogram.aku.edu.tr/ üzerinden başvuru yaparken kendilerini Normal Öğrenim öğrencisi olarak seçmelidir. Aksi taktirde tercih yapılabilecek kurumların tamamı listelenmeyebilmektedir.
  2. 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus+ KA131 (Avrupa) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Ek İlanı’na başvuru yaparken YÖKDİL veya YDS puanını kullanan öğrencilerin, başvurularının geçerli sayılabilmesi için bu sınavlara ait resmi sonuç belgesini, 23 Ekim 2022 tarihine kadar uib@aku.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.
  3. Başvuru esnasında websitemizde yer alan bazı anlaşmalı üniversitelerin seçilememesinin nedeni, bu ilanın (Bahar Dönemi İçin) bir ek ilan olması ve Üniversitelerin konteyjanlarının ilk ilanda (Güz dönemi için) başvuran öğrencilerimiz tarafından kullanılmasından kaynaklanmaktadır.

 

20 Ekim 2022, Perşembe 465 kez görüntülendi