2022-2023 Akademik yılı Erasmus+ KA131 (Avrupa) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvurularında 1 dönemlik Güz ya da Bahar veya 1 yıllık (Güz ve Bahar) olarak başvuru yapılabilecektir. Ancak öğrenim hareketliliği için 1 yıllık (Güz ve Bahar) başvuru yapmanız ve hak kazanmanız, Müdürlüğümüz tarafından 1 yıllık hibe alabileceğiniz anlamı taşımamaktadır.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 2022 Proje dönemine ait hibe sonuçları açıklandığında hibe dağıtımı şu şekilde yapılacaktır;

İlk aşamada hareketliliğe hak kazanan öğrencilerin seçmiş oldukları tek dönem (güz veya bahar) hibelendirilecektir. İkinci aşamada 1 yıllık başvuru yapan ve hak kazanan öğrenciler, başarı puanı (%50 dil puanı + %AGNO) esas alınarak bütçe kalması durumunda hibelendirilecektir.

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ KA131 (Avrupa) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ilanına ulaşmak için tıklayınız.

09 Mart 2022, Çarşamba 1513 kez görüntülendi