Merkez Müdürlüğümüz Erasmus+ Programı kapsamında giden öğrenci ve giden personel ilanlarına çıkmıştır. Detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır.

Giden Öğrenci:

Başvuru yapmak isteyen tüm öğrencilerin öncelikle yabancı dil sınavına girmesi gerekmektedir. Sınav başvuruları 27 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında alınmaktadır. İlgili sınav duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.

Erasmus+ KA103 (Avrupa Ülkeleri) giden öğrenci bahar dönemi öğrenim başvuruları 4-22 Ekim tarihleri arasında alınmaktadır. Başvuru için tıklayınız.

Erasmus+ KA103 (Avrupa Ülkeleri) giden öğrenci staj başvuruları 1-21 Ekim tarihleri arasında alınmaktadır. Başvuru için tıklayınız.

Giden Personel:

Erasmus+ KA103 (Avrupa Ülkeleri) giden personel ders verme ve eğitim alma başvuruları 1-15 Ekim tarihleri arasında alınmaktadır. Başvuru için tıklayınız.

Erasmus+ KA107 (Avrupa Dışı Ülkeler) giden personel ders verme ve eğitim alma başvuruları 4-19 Ekim tarihleri arasında alınmaktadır. Başvuru için tıklayınız.

05 Ekim 2021, Salı 5029 kez görüntülendi