11.09.2023 tarihinde websitemizde duyurusu yapılan ve 25 Eylül – 8 Ekim 2023 tarihleri arasında başvuruları alınmış olan, 2023 – 2024 Akademik Yılı Güz Dönemi İngilizce Dil Sınavına ilişkin;

 

Yazılı Sınav: 14 Ekim Cumartesi günü 10:00’da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasında yapılacaktır. Sınav saat 10.00’da başlayacak olup, öğrencilerin en az 15 dakika önce sınav binasında hazır bulunmaları ve sınava gelirken yanlarında öğrenci kimlikleri ya da resimli öğrenci belgelerini bulundurmaları zorunludur! Bu iki belgeden herhangi birini bulundurmayan öğrencile sınava alınmayacaktır. Resimli öğrenci kimliği henüz basılmamış olan öğrenciler, fakültelerinin öğrenci işlerinden resimli öğrenci belgesi çıkarttırıp imzalattırdıktan sonra bu belgeyi kullanarak sınava girebilir.

 

Sözlü Sınav: 15 Ekim Pazar günü Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır. Öğrencilerin sözlü sınava girebilmeleri için, yazılı sınavdan en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir. 14 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan yazılı sınavdan sonra, öğrencilerin yazılı sınavdan aldıkları notlar ile sözlü sınav saati hakkında duyuru https://uim.aku.edu.tr/ adresinden akşam saatlerinde yapılacaktır.

 

ÖNEMLİ NOT: Sınava sadece başvuru yapmış öğrenciler katılabilecektir.

 

11 Ekim 2023, Çarşamba 2536 kez görüntülendi