Merkez müdürlüğümüz tarafından tarafından üniversitemizin anlaşması olan ortak kurumlardan gelen katılımcılarla gerçekleştirilen 9.Uluslararası Hafta 22-26 Mayıs 2023 tarihlerinde başarıyla gerçekleşti.

Etkinlik kapsamında ilk gün katılımcılarımız öncelikle kampüsümüzü gezdiler. Daha sonra ilimizi tanımak için Afyonkarahisar şehir gezisine çıktılar.

 

İkinci gün sabah merkez müdürlüğümüzde görevli personel Öğr. Grv. Ezgi Gürel tarafından gerçekleştirilen “Erasmus Programında Dahil Etme ve Çeşitlilik” temalı oturum ve katılımcı sunumlarından sonra Frig Vadisi gezisi gerçekleşti. Ders verme ve eğitim alma faaliyet kapsamında üniversitemize gelen personel ise ilgili fakültelerimize yönlendirildi.

Üçüncü günde sabah merkez müdürlüğümüzde görevli personel Öğr.Grv. Nilda Hocaoğlu tarafından “Erasmus Programında İyi Uygulamalar: Konsorsiyum Projeleri” temalı oturum ve katılımcı sunumlarından sonra etkinliğe katılan katılımcılarla üniversite tanıtım fuarı düzenlendi. Ders verme ve eğitim alma faaliyet kapsamında üniversitemize gelen personel ise ilgili fakültelerimize yönlendirildi.

Program dördüncü ve beşinci günlerde ise Pamukkale, Kuşadası, Efes ve Şirince gezisi ile devam etti. Merkez müdürlüğümüz personeline ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

30 Mayıs 2023, Salı 163 kez görüntülendi