Merkez Müdürlüğümüz tarafından gidecek öğrenim hareketliliği kapsamında yerleştirme işlemi yapılan öğrencilerimize 6 Nisan 2024 tarihinde, cumartesi günü saat 09:00 – 12:00 arasında öğrencilerimizden gelen talep doğrultusunda çevrimiçi olarak “Oryantasyon Toplantısı” düzenlenecektir. Üniversitemizin Zoom hesabı üzerinden düzenlenecek olan toplantının giriş bilgileri cuma günü tüm öğrencilerimiz ile paylaşılacaktır.

Seçilen öğrencilerimizin işlemlerini geciktirmemesi adına oryantasyon toplantısı ertelenmemiştir. Oryantasyon Toplantısına katılım tüm aday öğrenciler için zorunludur! Oryantasyon toplantısına katılım sağlanmaması durumunda, faydalı tüm bilgileri kaçırabilir ve Erasmus+ hareketliliği süresince bilinmesi gereken bilgileri kaçırdığınız için zorluklar yaşayabilirsiniz.

03 Nisan 2024, Çarşamba 206 kez görüntülendi