Müdürlüğümüz bünyesinde yürütmekte olduğumuz Erasmus+ (Öğrenim–Staj), Erasmus+ International Credit Mobility ve Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketlilikleri Programları kapsamında başvuru yapacak öğrencilerin başvuru esnasında kullanması amacıyla İngilizce Dil Sınavı yapılacaktır.

Sınava ilişkin Çalışma Takvimi;

İlan Duyurulma Tarihi: 19 Ocak 2024

Başvuru Tarihleri: 19 Şubat – 4 Mart 2024

 

Başvuruların Alınması: 19 Şubat – 4 Mart Saat 17.00’a kadar sınava girmek isteyen öğrenciler, aşağıda paylaşılan “İngilizce Dil Sınavı Başvuru Formu” ‘nun çıktısını aldıktan sonra, mavi tükenmez kalem kullanarak formu dolduracak ve formu aktif öğrenci olduğunu gösteren öğrenci belgesi ile birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde görevli Memur Erhan Solmaz’a elden teslim edeceklerdir. Başvuru sırasında öğrencilerin sunduğu başvuru formu kontrol edilerek öğrencilere sınava giriş belgesi verilecek olup, bu belge olmadan öğrenciler sınava kesinlikle alınmayacaktır.

 

Sınav yeri ve saati: Sınav Yeri ve Saatine ilişkin duyuru başvurular tamamlandıktan sonra https://uim.aku.edu.tr/ adresinden duyurulacaktır.

Yazılı Sınav: 9 Mart 2024 Cumartesi günü yapılacak olup, sınav yeri ve saatine ilişkin duyuru başvurular tamamlandıktan sonra https://uim.aku.edu.tr/ adresinde paylaşılacaktır. Yazılı sınav sonuçları 9 Mart 2024 Cumartesi günü https://uim.aku.edu.tr/ adresinden duyurulacaktır.

 

Sözlü Sınav: 10 Mart 2024 Pazar Günü yapılacak olup, sınav yeri ve saatine ilişkin duyuru yazılı sınav tamamlandıktan sonra https://uim.aku.edu.tr/ adresinden duyurulacaktır. Öğrencilerin Sözlü Sınava girebilmeleri için Yazılı Sınavdan 100 üzerinden en az 50 almış olması gerekmektedir. Yazılı sınavdan 50 puan ve üzeri not alamayan öğrenciler sözlü sınava kesinlikle alınmayacaktır.

 

Sınav Sonucunun İlanı: Nihai (Yazılı Sınav %75 Sözlü Sınav %25) sınav sonucunun 11 mart 2024 tarihinde ilan edilmesi planlanmaktadır.

 

İngilizce Dil Sınavı Başvuru Formuna Erişmek için tıklayınız.

 

Önemli:

  1. Başvurular ofisimize teslim edildikten sonra öğrenciye verilecek sınava giriş belgesi olmayan öğrenciler, sınav binasına kabul edilmeyecektir.
  2. Sınava girecek öğrencilerin sınav esnasında yanlarında öğrenci kimliği ve T.C. Kimlik Kartı bulundurmaları zorunludur.
19 Ocak 2024, Cuma 5336 kez görüntülendi