KA131 Erasmus+ Staj Konsorsiyumları Proje Toplantıları Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantılar kapsamında 2021 yılına ait EPO Staj Konsorsiyumu, Gastronomi Staj Konsorsiyumu, Veteriner Staj Konsorsiyumu, Yeraltı Kaynakları ve Enerji Staj Konsorsiyumu ve BEM Staj Konsorsiyumu projelerinin genel değerlendirmesi ve kapanışı yapıldı.  Toplantıda ayrıca 2022 projelerine ait hibe kullanım durumları analiz edilerek 2023 projelerine ait hibe dağılımı ve protokolleri değerlendirildi.

Toplantıya Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdürü Doç. Dr. Volkan Yüncü, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Güngör, UİM’de görevli akademik ve idari personel ile 14 üniversitenin temsilcisi katıldı.

Toplantıda Öğr. Gör. Dr. Nilda Hocaoğlu ile Öğr. Gör. Turan Ulaş tarafından proje yönetimi, başvuru süreçleri ve hibenin etkin kullanılması amacıyla bilgilendirmeler yapıldı. 2021 yılından itibaren karşılaşılan problem üzerine çözüm önerileri sunulduğu; kurumsal destek bütçesinin kullanımı hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda; deneyim paylaşımı, hibelerin etkili ve verimli kullanılması adına öneriler sunularak, staj faaliyetlerinin yaygınlaştırılması, görünürlüğünün artırılması ve tanıtım ürünlerinin kullanımı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

   

24 Kasım 2023, Cuma 109 kez görüntülendi