2023-2024 Eğitim Yılı için Erasmus hibesi almaya hak kazanan öğrencilerimiz için düzenlenen oryantasyon etkinliğimiz 04.11.2023 Cumartesi günü başarı ile gerçekleştirilmiştir. Üniversitemiz sosyal tesislerinde kahvaltı etkinliği ile başlayan programımızda Erasmus programları hakkında detaylı bilgiler verilmiş ve öğrencilerin yapacakları hareketlilikle ilgili detaylı bilgiler sunulmuştur. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR’in de teşrifleri ve konuşmalarıyla gerçekleştirilen program kapsamında Uluslararası İlişkiler Merkezi çalışanları sırasıyla sunumlarını gerçekleştirdiler. Önceden Erasmus yapmış öğrencilerimizin de sunumlarıyla, tecrübe aktarımı sağlanmıştır. Katılan tüm öğrencilerimize gidecekleri yerlerde kullanmaları için sırt çantası, defter ve çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye edilmiştir.

Erasmus öğrencisi adayı tüm öğrencilerimize başarılar diler, vize ve kabul süreçlerinde kolaylıklar dileriz.

Oryantasyonda yapılan sunumu indirmek için tıklayınız.

Şuayıp ÖZDEMİR

06 Kasım 2023, Pazartesi 125 kez görüntülendi