Müdürlüğümüz bünyesinde yürütmekte olduğumuz Erasmus+ (Öğrenim–Staj), Erasmus+ International Credit Mobility ve Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketlilikleri Programları kapsamında başvuru yapacak öğrencilerin başvuru esnasında kullanması amacıyla yapılacak İngilizce Dil Sınavı çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirilecektir.

1- Başvuru yapan öğrencilerimizin sınav tanımlamaları Cuma gününe kadar UES’e (Uzaktan Eğitim Sistemi) yapılacaktır.

2- Sınav ile ilgili detaylar ve kurallar (sınav saati, şekli, kurallar vb.) tanımlamalarla birlikte UES’te yer alacaktır.

2- Sınava başvuru yapan öğrencilerimizin UES tanımlaması Cuma gününe kadar yapılmaz ise 0272 218 2262 (Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Kalkan) numaralı hatta whatsapp aracılığıyla isim soyisim ve öğrenci numaralarıyla UES tanımlaması yapılmadığını yazabilirler.

4- Çevrimiçi Dil Sınavı yüzyüze yapılacak ilk dil sınavı ile geçerliğini yitirecektir.

Yazılı Sınav: 4 Mart 2023 Cumartesi Günü

Sözlü Sınav: 5 Mart 2023 Pazar Günü

Öğrencilerin Sözlü Sınava girebilmeleri için Yazılı Sınavdan 100 üzerinden en az 50 almış olması gerekmektedir.

Yazılı sınav sonuçları 6 Mart 2023’te https://uim.aku.edu.tr/ adresinde paylaşılacaktır.

28 Şubat 2023, Salı 2727 kez görüntülendi