Erasmus+ KA103 (Avrupa) Ders Verme ve Eğitim Alma personel hareketlilikleri için başvurular, 12-28 Aralık 2022 tarihleri arasındadır.

Hareketliliklerin 30 Nisan 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Gitmek isteyen personelin başvuru formudavet mektubu (invitation letter), dil belgesi ve puanlama formunu 12 – 28 Aralık 2022 tarihleri arasında exchangeprogram.aku.edu.tr adresine yüklemeleri gerekmektedir. Başvurunun nasıl yapılacağına ilişkin videoyu izlemek için tıklayınız.

Ayrıca, başvuruların Kariyer Kapısından (https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/) da yapılması gerekmektedir.

Ders verme hareketliliklerinin KA131 kapsamında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerle gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvuru tarihi başlamadan önce yeni anlaşmalar yapılabilir. Ancak başvuru tarihleri süresince yeni anlaşmalar değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Eğitim alma hareketliliklerinde ise üniversitelerle ya da alanıyla ilgili bir kurum/kuruluştan eğitim alma faaliyeti gerçekleştirilebilir.

Başvuru ilanı, puanlama formu ve kontenjanlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Başvuru ilanını görmek için tıklayınız.

Puanlama formunu (bilgi formu) görmek için tıklayınız.

Kontenjanları görmek için tıklayınız.

Ek-1 AKÜ Personel Kriterleri için tıklayınız.

Not: Sistemsel sorun yaşayan personelimiz uib@aku.edu.tr ‘ye sorun ve ekran görüntüsünü paylaşarak bizlere iletebilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi 1462 kez görüntülendi