Erasmus+ KA131 (Avrupa) Ders Verme ve Personel Eğitimi başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Sonuçları görmek için tıklayınız.

Önemli Not: Davet mektubu değişikliği sadece mücbir sebebin (karşı üniversitenin hareketliliği iptal etmesi ve pandemi sebebi ile ülkeye giriş-çıkışların engellenmesi) belgelendirilmesi ile gerçekleştirilebilir.

* Hareketliliklerin  28 Ekim 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

* Hareketlilik hakkından feragat etmek isteyen personel için son tarih: 27 Mayıs 2022

* İlanda belirtilen hibeler dışında karantina vb. herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

* Birden fazla projede yedek olan adaylara bir projeden asil olmaları durumunda diğer projelerden eksi 10 puan kesinti uygulanacaktır.

*  Türkiye Ulusal Ajansı’nın Yükseköğretim Kurumları için el kitabında belirtttiği ‘‘Yükseköğretim kurumu farklı sosyal çevrelerden gelen tüm katılımcılar için eşit fırsatlar sunulmasını temin etme, yükseköğretim kurumu içindeki tüm yüksekokul, bölüm, fakülte ve enstitülerin programdan azami istifade etmesini sağlayacak önlemleri alma ve potansiyel katılımcılar arasında ayrımcılık yapmama sorumluluğunu taşır.’’ maddesine istinaden tüm fakültelere, Yüksekokullara ve MYO’larına 1 ders verme 1 eğitim alma kontenjanı verilecek (İdari birimlerde ders verme olmadığı için 2 eğitim alma) şekilde dağıtılmıştır. Başvuru yapan tüm birimlere bu kontenjanlar dağıtıldıktan sonra ders verme ve eğitim almada en yüksekten başlanarak diğer kontenjanlar dağıtılmıştır.

12 Mayıs 2022, Perşembe 1045 kez görüntülendi