Erasmus+ KA107 öğrenci öğrenim ve staj hareketliliği başvuruları 30 Mayıs-13 Haziran 2022 tarihleri arasında  exchangeprogram.aku.edu.tr üzerinden ve https://portal.ua.gov.tr adresinden alınacaktır. Öğrencilerin her iki link üzerinden de başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru ilanını görmek için tıklayınız.

Kontenjanları görmek için tıklayınız.

Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği başvurusunun nasıl yapılacağına ilişkin;  daha önce hazırlanmış video kaydını görmek için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOTLAR:

1.Karşı kurum yabancı uyruklu öğrencilerin adaylıklarını kabul edemeyeceklerini bildirmiştir. Bu nedenle bu ilan kapsamında yabancı uyruklu öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

2. Öğrenim hareketliliği 2022-2023 Güz Dönemini kapsamaktadır. İlan kapsamında öğrenim hareketliliği için hak kazanan öğrenci, hareketliliğini 2022-2023 Güz döneminde gerçekleştirilmelidir.

4. İlan kapsamında staj hareketliliği 30.09.2022 tarihine kadar gerçekleştirilmelidir.

5.İlan kapsamında hareketliliğe hak kazanan öğrenciler; hareketliliklerini 2022-2023 Bahar Dönemi Uzatma hakkına sahip olmamaktadır.

 

Başvuru sırasında sisteme yüklenmesi gereken belgeler:

Online Başvuru Formunun çıktısı (imzalı ve fotoğraflı)

-Başvurunuzu tamamladıktan sonra başvuru formu çıktısını alabilirsiniz. Başvuru formu çıktısını aldıktan sonra imzalayıp sisteme tekrar yüklemelisiniz.

Güncel Öğrenci Belgesi

-E-devlet sistemi üzerinden barkodlu olarak alınmalı ya da fakülte öğrenci işleri ofisinden imzalı ve mühürlü olarak alınmalıdır.

-OBS Sistemi üzerinden e imzalı olarak alınan öğrenci belgesi kullanılabilir.

Güncel Transkript (imzalı ve mühürlü)

-E-devlet sistemi üzerinden barkodlu olarak alınmalı ya da fakülte öğrenci işleri ofisinden imzalı ve mühürlü olarak alınmalı.

-OBS Sistemi üzerinden e imzalı olarak alınan transkript belgesi kullanılabilir.

-OBS Sistemi üzerinden örnektir ibareli alınan transkript belgeleri kabul edilmeyecektir!

09 Mayıs 2022, Pazartesi 795 kez görüntülendi