Erasmus+ KA171 Avrupa Dışı Ülkeler giden personel ders verme ve eğitim alma başvuruları 7-21 Şubat 2022 tarihleri arasında alınacaktır.

Detaylı bilgiler aşağıdaki yer almaktadır;

KA171 Projesi Personel Başvuru İlan Metnini görmek için tıklayınız

KA171 Projesi Personel Çalışma Takvimini görmek için tıklayınız.

Personel Kontenjanlarını görmek için tıklayınız.

Personel Seçim Kriterlerini görmek için tıklayınız.

Erasmus+ personel hareketliliği başvurusunun nasıl yapılacağına ilişkin;  hazırlanmış video kaydını görmek için tıklayınız.

 

ÖNEMLİ NOTLAR

1.Başvurular https://exchangeprogram.aku.edu.tr adresinden yapılacaktır. Personelimizin sisteme üye olup, başvuru formunu sistemden doldurması ve ilgili belgeleri sisteme yüklemesi gerekmektedir.

2.PDF Formatında sisteme yüklenmesi gereken belgeler;

Sistemden Çıktı Alınan ve İmzalanan Başvuru Formu

Yabancı Dil Belgesi

Puanlama Belgesi (Belgeye ulaşmak için tıklayınız)

3.Hareketlilikler; Bosna Hersek için 30 Haziran 2022, Cezayir, Güney Afrika, Mauritius ve Ukrayna için 15 Ağustos 2022 tarihinde bitecek şekilde planlanmalıdır.

4.Ders Verme ve Eğitim Alma hareketlilikleri yalnızca ortak ülkelerdeki yükseköğretim kurumlarında gerçekleştirilebilir. Bölüm veya kampüs ziyareti, konferans katılımı, alan ile ilgili işletmelerde alınacak eğitimler, faaliyet kapsamında değerlendirilmemektedir.

5.Erasmus+ Avrupa Dışı Ülkeler Hareketliliklerinde (KA171) başvuru sırasında karşı kurum ile yazışma yapılmamaktadır. Lütfen ortak kurumlardan başvuru esnasında kabul mektubu talep etmeyiniz!

6.İlana başvuracak personelin kadrosunun bulunduğu birimden başvuru yapması gerekmektedir. Bu anlamda akademik personel için https://akademik.yok.gov.tr/ adresindeki kadro birimi baz alınacaktır.

 

17 Ocak 2022, Pazartesi 1862 kez görüntülendi