Erasmus+ KA171 Avrupa Dışı Ülkeler kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından geçtiğimiz günlerde öğrenci ve personel değişimi için proje başvuru çağrısına çıkılmıştır. Erasmus+ 2021-2027 yeni dönem için mevcut anlaşmalarla veya yeni anlaşma yaparak belirli ülke gruplarıyla (Avrupa dışı ülkeler kapsamında) bölümlerine gelen/giden öğrenci ve personel hareketliliği kazandırmak isteyen tüm katılımcılara açık bir çalışma grubu kurulacaktır.

Proje başvuru formu gönderiminin son tarihi olan 23 Şubat 2022’ye kadar katılımcıların proje yazmayı düşündükleri her bölge için iki önemli soruya cevap vermeleri beklenecektir:

1. Proje Stratejisinin İlgililiği (Relevance of the Strategy)

2. Projenin Etkisi ve Yaygınlaştırma (Impact and Dissemination)

Buna göre proje başvuru kapsamında çalışma grubuna katılmak isteyen katılımcıların 15 Aralık 2021 tarihine kadar başvuru formunu doldurması (https://forms.gle/iuzLBiHyBkdtpa4v8) ve 24 Aralık 2021 cuma günü saat 14.00’da Erasmus Kafe’de yapılacak olan toplantıya katılması beklenmektedir.

Tüm akademik personelimiz davetlidir.

03 Aralık 2021, Cuma 579 kez görüntülendi