Erasmus+ KA103 öğrenci öğrenim hareketliliği başvuruları 21 Kasım – 6 Aralık tarihleri arasında alınacaktır. Başvurular 06.12.2021 tarihinde saat 17:00’de bitecektir.

Başvuru ilanını görmek için tıklayınız.

Kontenjanları görmek için tıklayınız.

Erasmus+ öğrenim hareketliliği başvurusunun nasıl yapılacağına ilişkin;  daha önce hazırlanmış video kaydını görmek için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOTLAR

1.Karşı kurumlar tarafımıza yabancı uyruklu öğrencilerin adaylıklarını kabul edemeyeceklerini bildirmiştir. Bu nedenle bu ilan kapsamında Bosna ülkesi için yabancı uyruklu öğrencilerin başvuruları kabul edilemeyecektir.

2.İlan sadece 2021-2022 Bahar Dönemi Erasmus+ öğrenci öğrenim hareketliliklerini kapsamaktadır.

3.İlan kapsamında hareketlilikler 2021-2022 Bahar döneminde sona erecek şekilde planlanmalıdır.

4.İlan kapsamında hareketliliğe hak kazanan öğrenciler; hareketliliklerini 2022-2023 Güz Dönemi Uzatma hakkına sahip olmamaktadır.

5. 16-17 Ekim 2021 tarihinde yüz yüze yeni bir sınav yapıldığı için; 14-15 Kasım 2020 ve 10-11 Nisan 2021 tarihlerinde online olarak yapılan yabancı dil sınav puanları geçerliliğini yitirmiştir. Başvuru esnasında yüz yüze yapılan sınavlardan alınan dil puanları veya YDS, YÖKDİL puanları kullanılabilecektir.

5. Başvuru sistemine giriş için tıklayınız. (Sistem başvuru tarihleri arasında aktif olacaktır).Başvuru sırasında sisteme yüklenmesi gereken belgeler:

 Online Başvuru Formunun çıktısı (imzalı ve fotoğraflı)

  • Başvurunuzu tamamladıktan sonra başvuru formu çıktısını alabilirsiniz. Başvuru formu çıktısını aldıktan sonra imzalayıp sisteme tekrar yüklemelisiniz.

Güncel Öğrenci Belgesi

  • E-devlet sistemi üzerinden barkodlu olarak alınmalı ya da fakülte öğrenci işleri ofisinden imzalı ve mühürlü olarak alınmalı.

Güncel Transkript Belgesi

  • E-devlet sistemi üzerinden barkodlu olarak alınmalı ya da fakülte öğrenci işleri ofisinden imzalı ve mühürlü olarak alınmalı.
  • OBS Sistemi üzerinden örnektir ibareli alınan transkript belgeleri kabul edilmeyecektir!
01 Kasım 2021, Pazartesi 2463 kez görüntülendi