2021-2022 Akademik Yılında Erasmus+ Öğrenim ve Staj hareketliliği gerçekleştirmeyi planlayan öğrencilerimizin bilgilendirilmesi amacıyla 04.07.2021 tarihinde Polonya ve Litvanya ülkeleri için; 11.07.2021 tarihinde İtalya, Romanya, Avusturya ve Almanya ülkeleri için Erasmus Deneyim Paylaşım toplantıları gerçekleştirilmiştir.

Daha önce hareketlilik gerçekleştiren öğrencilerimiz ilgili ülkelere ilişkin vize sürecini, hareketlilik sürecinde yaşadıkları deneyim ve tecrübelerini, 2021-2022 Akademik Yılında hareketliliğe katılacak öğrencilerimize aktardılar.

Etkinliklere katılan ve önümüzdeki akademik yıl hareketlilik gerçekleştirecek öğrencilerimiz vize sürecinde aklına takılan soruları ve gidecekleri ülke hakkında merak ettiklerini daha önce deneyim yaşamış öğrencilerimiz ile online platform üzerinde buluşarak sorma fırsatı elde ettiler.

Erasmus Deneyim Paylaşım toplantıları kapsamında deneyim ve tecrübelerini paylaşan öğrencilerimize ve etkinliklerimize ilgi gösterip katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

02 Ağustos 2021, Pazartesi 362 kez görüntülendi