Erasmus+ KA107 Avrupa Dışı Ülkeler öğrenci öğrenim ve staj başvuru sonuçları aşağıda yer almaktadır:

KA107 2020 Projesi Öğrenci Öğrenim ve Staj Sonuçları

Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüz tarafından gidecek olan öğrencilerimize  8 Mayıs 2021 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Uzaktan Eğitimi Sistemi üzerinden saat 09:00-18:00 arasında “Oryantasyon Toplantısı” düzenlenecektir. Toplantı içeriği için tıklayınız! Oryantasyon Toplantısına katılım, tüm aday öğrenciler için zorunludur! (Asıl ve Yedek öğrenciler) Oryantasyon toplantısına katılım sağlanmaması durumunda, faydalı tüm bilgileri kaçırabilir ve Erasmus+ hareketliliği süresince bilinmesi gereken bilgileri kaçırdığınız için zorluklar yaşayabilirsiniz.

Haklarından vazgeçen öğrenciler ekteki dilekçeyi 10.05.2021 tarihine kadar dolduruarak haklarından vazgeçebilirler.

05 Mayıs 2021, Çarşamba 1638 kez görüntülendi