Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü ve İngilizce İşletme Bölümü koordinasyonu ile düzenlenen “1.Uluslararası İşletme Haftası” 26-30 Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlenecektir. Program kapsamında Polonya’da ki Higher Vocational State School in Wloclawek üniversitesi öğretim üyeleri ekte belirtilen konularda sunumlarını gerçekleştirecektir. Programa katılım için aşağıdaki formun doldurulması gerekmektedir.

1st INTERNATIONAL MANAGEMENT WEEK

Tarih: 26-30 Nisan 2021

Yer: Çevrimiçi Zoom Programı

Düzenleyen: AKÜ Uluslararası İlişkiler Uyg. Araştırma Merkez Müdürlüğü ve İİBF İngilizce İşletme Bölümü Ortaklığıyla

Tür: Panel

Katılım başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

NOT: Katılımcı sayısı 100 kişi ile sınırlı olacaktır. Etkinliğe sadece kayıt yapanlar ve ismi tam olarak gözükenler kabul edilecektir.

26 Nisan 2021, Pazartesi 372 kez görüntülendi