Erasmus+ KA103 öğrenci öğrenim hareketliliği başvuruları 14-28 Nisan 2021 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuru ilanı ve başvuru formuna aşağıdaki linklerinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru ilanını görmek için tıklayınız.

Çalışma takvimini görmek için tıklayınız.

Erasmus+ öğrenim hareketliliği başvurusunun nasıl yapılacağına ilişkin;  daha önce hazırlanmış video kaydını görmek için tıklayınız.

( https://uim.aku.edu.tr/2020/11/09/erasmus-basvuru-rehberi-video-anlatim/ )

ÖNEMLİ NOTLAR

1. İlan sadece 2021-2022 Güz Dönemi Erasmus+ öğrenci öğrenim hareketliliklerini kapsamaktadır.
  2. İlan kapsamında hareketlilikler 2021-2022 Güz döneminde sona erecek şekilde planlanmalıdır.
  3. İlan kapsamında hareketliliğe hak kazanan öğrenciler; hareketliliklerini 2021-2022 Bahar Dönemi Uzatma hakkına sahip olmamaktadır. Fakat daha sonraki ilanlara başvurarak Bahar dönemi hareketlilik yapma hakkına sahiptir.
  4. Başvuru esnasında web sitemizde yer alan anlaşmalı üniversitelerin web siteleri ziyaret edilerek Nominasyon ve Başvuru Tarihleri incelenmelidir Nominasyon ve Başvuru tarihi geçmiş olan üniversitelerin tercih edilmemesi gerekmektedir. (Anlaşmalı olduğumuz üniversitelerin web sitesi adreslerini görmek için tıklayınız.)
  5. Bütün adaylarin ekte yer alan dilekçeyi imzalayıp sisteme yüklemeleri gerekmektedir.
25 Mart 2021, Perşembe 10609 kez görüntülendi