Erasmus+ KA103 Kocatepe Konsorsiyumu Değişim Programı kapsamında 2018-1-TR01-KA103-050051 numaralı projede 4 ders verme ve 3 eğitim alma hareketliliği için  toplamda 7 personel kontenjanı bulunmaktadır.

Hareketliliklerin 31 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Gitmek isteyen personelin başvuru formunu bilgisayar ortamında doldurup, davet mektubu (invitation letter), dil belgesi ve imzalı ve mühürlü ders verme/eğitim alma anlaşması (teaching/training agreement) belgesini e-maille (uib@aku.edu.tr) veya elden 18 Mart-4 Nisan 2021 tarihleri arasında merkezimize ulaştırmaları gerekmektedir.

Ders verme hareketliliklerinin KA103 kapsamında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerle gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Yeni bir anlaşma yapılabilmesi durumu söz konusu ise bu da değerlendirilebilecektir.

Eğitim alma hareketliliklerinde ise üniversitelerle ya da alanıyla ilgili bir kurum/kuruluştan (Eğitim Fakültesi için okul, İİBF için işletmeler gibi) eğitim alma faaliyeti gerçekleştirilebilir.

Davet mektubunun yetişmediği durumlarda karşı kurumla hareketlilikte belirli bir tarihte ve içerikte mutabık kalındığını belgeleyen bir mail çıktısı da kabul edilebilecektir.

İlgili ilan, kontenjanlar ve bölümler, çalışma takvimi, değerlendirme kriterleri ve başvuru formu aşağıda bulunmaktadır:

Kocatepe Personel İlanı (2018 Ek Kontenjanı)(Hibeler, Süreler ve Şartlar)

Erasmus+ Programları Başvuru Formu (Kocatepe-Personel) (Başvuru Formu ve Seçim Kriterleri)

Personel Seçim Kriterleri

01 Mart 2021, Pazartesi 713 kez görüntülendi