2020-2021 Bahar Dönemi Erasmus+ Kocatepe Staj Konsorsiyumu Ek Kontenjan Hareketliliği ilanı  yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

 28 Kasım 2020 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Uzaktan Eğitimi Sistemi üzerinden  saat 09:30-18:00 arasında “Oryantasyon Toplantısı” düzenlenecektir. Toplantı içeriği için tıklayınız!

Lütfen aşağıdaki bilgilerin tümünü okuyunuzAşağıdaki bilgilerin içerdiği prosedürün takibinden öğrenci sorumludur!

  • Öncelikle hepinizi tebrik ederiz. Listede ismi bulunan asıl öğrenciler gitmeye hak kazanan öğrencilerdir. 15 Aralık 2020 tarihine kadar kabul belgesini teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar staj yeri kabul belgesini getirmeyenler haklarını kaybederler ve hakları kendi fakültelerinde veya enstitülerinde yer alan bir sonraki yedek öğrenciye geçer.

 

Erasmus+ staj hareketliliğini iptal etmeyi düşünen öğrencilerin imzalı iptal dilekçelerini 21 Aralık 2020, saat 17.00’a kadar pdf formatında uib@aku.edu.tr adresine e-posta ile iletmeleri gerekmektedir. İptal dilekçesi taslağı için tıklayınız.

  • Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüz tarafından gidecek olan öğrencilerimize 28 Kasım 2020 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Uzaktan Eğitimi Sistemi üzerinden saat 09:00-18:00 arasında “Oryantasyon Toplantısı” düzenlenecektir. Toplantı içeriği için tıklayınız! Oryantasyon Toplantısına katılım, tüm aday öğrenciler için zorunludur! (Asıl ve Yedek öğrenciler) Oryantasyon toplantısına katılım sağlanmaması durumunda, faydalı tüm bilgileri kaçırabilir ve Erasmus+ hareketliliği süresince bilinmesi gereken bilgileri kaçırdığınız için zorluklar yaşayabilirsiniz.

 

26 Kasım 2020, Perşembe 1901 kez görüntülendi