2020-2021 Bahar Dönemi Erasmus Öğrenim Hareketliliği Ek Kontenjan ilanı  yerleştirme sonuçları için tıklayınız!

 28 Kasım 2020 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Uzaktan Eğitimi Sistemi üzerinden  saat 09:30-18:00 arasında “Oryantasyon Toplantısı” düzenlenecektir. Toplantı içeriği için tıklayınız!

Lütfen aşağıdaki bilgilerin tümünü okuyunuzAşağıdaki bilgilerin içerdiği prosedürün takibinden öğrenci sorumludur!

  • Öncelikle hepinizi tebrik ederiz. Listede ismi bulunan öğrenciler, Erasmus aday öğrencisi olmaya hak kazanmıştır.Yerleştirilen öğrencilerin başvuru değerlendirilmesi partner üniversite tarafından yapılacak, nihai karar partner kurum tarafından verilecektir. Partner kurumdan kabul onayı alan öğrenciler, Erasmus öğrenim hareketliliğini gerçekleştirebilecektir.

 

  • Hareketliliğe hak kazanan öğrencilerin seçildikleri okulların son başvuru tarihlerinin çok yakın olması sebebiyle, öğrencilerin gidecekleri üniversitesinin başvuru işlemlerine derhal başlaması gerekmektedir. Son başvuru tarihleri için partner üniversitelerin web sayfalarını inceleyiniz. Öğrencilerimiz, başvurularını yapmadan önce, merkezimizden partner üniversiteye ve öğrencimize iletilecek olan nominasyon e-postasını beklemelidirler.
  • Partner üniversitelerin başvuru prosedürünü takip etmek öğrencilerin sorumluluğundadır. Eğer partner üniversitenin, merkezimize iletmiş olduğu bir başvuru bilgisi olması halinde, bu e-posta öğrencimizle paylaşılacaktır.

Erasmus hareketliliğini iptal etmeyi düşünen öğrencilerin imzalı iptal dilekçelerini 30 Kasım 2020, saat 17.00’a kadar pdf formatında uib@aku.edu.tr adresine e-posta ile iletmeleri gerekmektedir. İptal dilekçesi taslağı için tıklayınız!

  • Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüz tarafından gidecek olan öğrencilerimize 28 Kasım 2020 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Uzaktan Eğitimi Sistemi üzerinden saat 09:00-18:00 arasında “Oryantasyon Toplantısı” düzenlenecektir. Toplantı içeriği için tıklayınız! Oryantasyon Toplantısına katılım, tüm aday öğrenciler için zorunludur! Oryantasyon toplantısına katılım sağlanmaması durumunda, faydalı tüm bilgileri kaçırabilir ve Erasmus+ hareketliliği süresince bilinmesi gereken bilgileri kaçırdığınız için zorluklar yaşayabilirsiniz.
25 Kasım 2020, Çarşamba 3360 kez görüntülendi