İlgili program koşulları ve ilan metni için: Mevlana Giden Öğrenci İlanı

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin doldurması gereken form: Giden Öğrenci Başvuru Formu

Gelen öğrenci ve akademik personel ilanı için tıklayınız. (Please click here for the details and call for incoming staffs and students.)

Not:

Gelen/giden öğrenci ve öğretim elemanı değerlendirilmelerinde Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moğolistan, Özbekistan, Tacikistan ve Türkmenistan için toplam en fazla %30 kontenjan tahsis edilmesinin uygun olduğuna karar verilmiştir.

2020-2021 eğitim-öğretim yılından itibaren gelen/giden öğrenci ve öğretim elemanlarının burssuz/yevmiyesiz başvurularının alınması, değerlendirilmesi ve sonuçlarının duyurulması işlemlerinin üniversite rektörlükleri tarafından yürütülmesinin uygun olduğuna karar verilmiştir.

19 Şubat 2020, Çarşamba 630 kez görüntülendi