• Gideceğiniz üniversitenin başvuru formu, varsa yerleşim (accommodation) formu, vb. formlar doldurulur. Bölüm koordinatörlerinden yardım alarak 4 kopya hazırlanan Öğrenim Anlaşması (Learning Agreement) (bkz.: LA Hazırlama Kılavuzu) öğrenci ve Bölüm Başkanı, Danışman Hocanız ve Fakülte/Bölüm Koordinatörüne tarafından imzalandıktan sonra 1 kopyası Fakülte/Bölüm Koordinatörüne diğer 3 kopyası ise “GÖRÜŞME SAATLERİNDE” UİM’ye teslim edilir.
    • Konaklama;
      • Öğrenci kalacak yerini kendisi temin etmek zorunda olup, bu konuda karşı üniversitenin yetkilileri ile iletişime geçmelidir.
      • Kalacak yer temin eden üniversiteler, web sayfalarında “Accommodation Form” yayınlamaktadır. Bu form doldurulup, başvuru belgelerine eklenmelidir.
    • Gideceğiniz üniversitenin başvuru sürecinde istediği tüm belgeler ve Learning Agreement hazırlanarak Müdürlüğümüze teslim edilir. Gideceğiniz üniversitenizin, başvuru belgelerini mail veya posta yolu kabul edip etmedikleri araştırılmalıdır.

DİKKAT!

• Programa katılmaya hak kazanan her bir öğrenci, programa katılacağı üniversitenin başvuru sürecini takip etmeli ve istenilen belgeleri hazırlayarak son başvuru tarihinden 3 hafta önce Müdürlüğümüze teslim etmelidir.
02 Ocak 2020, Perşembe 1473 kez görüntülendi