Listede bilgilerinizi kontrol edip herhangi bir yanlışlık var ise 10 Nisan 2018 tarihine kadar müdürlüğümüze bildirin.

2017-2018 Erasmus+ Öğrenim (Ek Kontenjan) Başvuru listesini görmek için tıklayınız.

2018-2019 Erasmus+ Öğrenim Başvuru listesini görmek için tıklayınız.

Erasmus Staj programlarından yararlanacak öğrencilerin nihai listesi belli olduktan sonra gereken öğrencilerden gerekli puan azaltmaları yapılacaktır.

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim başvuru sonuçlarının, yazılım firmasından kaynaklanan hatalar nedeniyle açıklanması gecikmiştir. Hataların giderilmesi akabinde yerleştirme sonuçları açıklanacaktır.

Programlara başvuran tüm öğrencilerin 7 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 09:00′da Eğitim Fakültesi Abdullah Kaptan Konferans Salonunda yapılacak olan oryantasyon programına katılımı zorunludur.

06 Nisan 2018, Cuma 544 kez görüntülendi