Anadolu Staj Konsorsiyum Programı 2016 Proje Dönemi Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır!!

Anadolu Staj Konsorsiyum Programı 2016 Proje Dönemi Başvuru Yeterlilik Listesi

Lütfen açıklamaları dikkatle okuyunuz;

1- Başvuru yapılan öğrenim kademesinde gerçekleştirilmiş her bir faaliyet için toplam başarı puanından -10 düşürülmüştür.

2-"ASIL" olarak ilan edilen öğrencilerin, 20 Mart-28 Nisan 2017 tarihleri arasında kabul aldıkları işletmeden Davet Mektuplarını Birimimize teslim etmeleri gerekmektedir.

3- “ASİL” olarak ilan edilen öğrencilerin davet mektubunu belirtilen tarihlerde teslim etmemesi ve/veya faaliyet hakkından feragat etmeleri durumunda “YEDEK” olarak ilan edilen öğrencilerden 02 Mayıs-05 Haziran 2017 tarihleri arasında davet mektubu istenecektir.

4- Yerleştirme sonuçlarına itirazlar, 17 Mart 2017 Cuma günü saat 17.00'ye kadar Uluslararası İlişkiler Birimine dilekçe ile yapılmalıdır. Bu tarihten sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.

5- Yerleşen öğrencilerin, haklarından vazgeçmeleri halinde en geç 24 Mart 2017 Cuma günü saat 17.00'ye kadar feragat dilekçelerini Uluslararası İlişkiler Birimine iletmek zorundadırlar. Bu tarihten sonra gerekçesiz olarak faaliyet hakkından vazgeçen öğrenciler, Anadolu Staj Konsorsiyumu Hareketliliğinden yararlanmış kabul edilerek bir sonraki başvurusunda toplam başarı puanından 10 puan düşürülecektir.

Sonuçları görmek için aşağıdaki linke tıklayınız:

2016-17 Anadolu Staj Sonuçları(1)