AKÜ UİM BOSNA HERSEK’TE ERASMUS HAREKETLİLİK PROJE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

AKÜ UİM BOSNA HERSEK’TE ERASMUS HAREKETLİLİK PROJE TOPLANTISI

Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) yürütücülüğünüyaptığı KA107 Erasmus+ Ortak Ülkeler Tanıtım Toplantısı, Uluslararası Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdürü Prof. Dr. Mustafa Güler ve Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Ayhan Erol ve Yrd. Doç. Dr. Günnur Peşmen tarafından Uluslararası Saraybosna Üniversitesinde düzenlendi.

Erasmus Hareketlilik Proje Toplantısı (KA107 2016/2017) Uluslararası Saraybosna Üniversitesinde 6 ülkeden 8 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirildi. Bosna Hersek ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Türkiye’nin yanı sıra Gürcistan, Kazakistan, Ukrayna ve Kosova’dan temsilciler katıldı.

Uluslararası Saraybosna Üniversitesinde gerçekleştirilen toplantıya Proje Ana Koordinatörü sıfatıyla AKÜ UİM Müdürü Güler tarafından proje ortaklarına projeye ilişkin bilgiler aktarıldı. Toplantıda ayrıca katılımcılar tarafından kendi üniversitelerini tanıtan bilgilendirme sunumları yapıldı ve kurumların yakın gelecekte gerçekleşebilecek işbirliği ve proje anlatımı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Çalışma toplantısından sonra, katılımcılar Uluslararası Bosna Hersek Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tahsin Erkan Türe’yi makamında ziyaret ettiler. Ziyaretler çerçevesinde ayrıca Bosna Hersek’in en büyük üniversitesi olan Saraybosna Üniversitesi de ziyaret edildi.

18kasim1601 18kasim1602 18kasim1603 18kasim1604
18kasim1605 18kasim1606 18kasim1607 18kasim1608